Om oss

Rock Design`s bakgrunn

Rock Design er Mineralparkens eget merke. Alle Rock Design-varer i nettbutikken finner du også i Rock Shop på Mineralparken. Her finnes også andre varer som du ikke finner i nettbutikken, bl. a. ulike skulpturer og spesielle mineraler og krystaller. Mineralparken åpnet i 1992 og har Europas største og mest spektakulære private samling av stein og mineraler, utstilt i spesielt anlagte tunneler inne i fjellet. Dette er en fascinerende opplevelsespark for hele familien, med en rekke morsomme og kreative aktiviteter med stein som utgangspunkt.

På Mineralparken ligger Rock Shop. Her er Norges bredeste utvalg av smykker og gaveartikler i stein. Hele utvalget er fra Rock Design. Du finner smykker i alle farger og fasonger til en rimelig penge. Steinene er fra hele verden, og finnes i alt fra tradisjonsrike, moderne smykker til morsomme, nyttige gaveartikler.

Rock Design støtter Fair Trade Minerals & Gems

Vi vil være med å bedre arbeidsdagen for gruvearbeidere. Mange jobber under livsfarlige forhold uten lønn og rettigheter de har krav på. Vi ønsker at steinene i våre smykker og gaveartikler skal komme fra gruver som tilfredsstiller kravene til Fair Trade Minerals & Gems. Vi sørger derfor for at våre leverandører sikrer sine arbeidere og deres familier i forhold til kravene som stilles.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *